Changemakerkurs i NOVEMBER 2017

Velkommen til Changemakerkurs smiley

Er du opptatt av en rettferdig verden? Ønsker du å få en utfordring som leder i en ungdomsorganisasjon?

Vil DU være med på å gjøre en forskjell i verden?

Da er dette noe for degheart

I november arrangeres det igjen Changemakerkurs i Kristiansund.

Denne gangen vil det gjennomføres både et grunnkurs og et viderekommene kurs!

(Bilde er fra første Changemaker kurs i Kristiansund)

GRUNNKURS

Her vil du lære om urettferdighet i verden og hva Changemaker står for og hvordan de jobber med ulike saker!

Du får oppgaver som gjør at du selv kjenner både på urettferdighet og at du ønsker å gjøre noe aktivt med detsmiley

Her blir du kjent med andre ungdommer samtidig som du lærer noe nytt du kanskje ikke ellers tenker så mye over i hverdagen.

Vi møtes i Kirkelandet kirke fredag 24 november kl 18.00. Det serveres mat underveis i kurset. På grunnkurset er det overnatting i kirken hvis du ønsker dette. Etter selve kurset er ferdig på fredagskveld, blir menighetssalen omgjort til kinosal med snacks og filmsmiley

Kurset er ferdig på lørdag 25. november kl 18.00

For mer informasjon og påmelding - gå til påmeldingen nederst på denne siden!

Kurset koster 150,- pr deltaker (er økonomi et problem, hjelper vi deg selvfølgelig med dette)

VIDEREKOMMENDE:

Dette kurset er for deg som allerede har gått et Changemakerkurs, er med i en Changemakergruppe, eller som ønsker å holde foredrag for konfirmanter o.l før KN aksjonene som foregår 1 gang i året over hele Norge.

Samtidig som du lærer mer om kampanjer og lokallag, vil du også lære å holde foredrag. Du kan også være med som leder på Grunnkurset som holdes fredag 24-lørdag 25 november smiley

Vi møtes i Kirkelandet kirke søndag 26. november kl 13.00-16.00. Her vil det bli servert en varm brunsj.

Kurset koster 50,- pr deltaker.(er økonomi et problem, hjelper vi deg selvfølgelig med dette)

Meld deg på nederst på denne siden!

Håper vi sees!

Changemaker er Norges største ungdomsorganisasjon som kun jobber med utviklingspolitikk.

(trykk på logoen over for å lese mer om Changemaker)

Urettferdighet er et problem skapt av mennesker, og det er mennesker som kan løse det.

Changemaker jobber med å sette søkelyset på problemene, finne løsningene,

og påvirke politikerne til å gjennomføre dem.

Changemaker prøver alltid å formidle kompliserte tema på enkle og morsomme måter.

Politikken utarbeides i de fem politiske utvalgene.

Deretter lager vi spennende kampanjer for å skape oppmerksomhet rundt sakene. #LOL

Vi har aksjoner, holder foredrag, lager informasjonsmateriell, samler underskrifter, arrangerer debatter, konserter og filmvisninger og mye mer.

I tillegg er vi synlige på den politiske arenaen ved å gå i lobbymøter, møte politikere på aksjoner, komme med innspill til Stortinget eller bystyrer, og arbeide tett opptil Norges forhandlere under internasjonale forhandlinger.

Med rundt 1300 medlemmer og 20 lokalgrupper i hele Norge,

er vi den største ungdomsorganisasjonen som kun jobber med utviklingspolitikk.

Changemaker er Kirkens Nødhjelps ungdomsorganisasjon. Kirkens Nødhjelp er en av Norges største bistandsorganisasjoner, og jobber med nødhjelp under katastrofer, langsiktig bistand og politisk påvirkning. Changemaker jobber bare med politisk påvirkning her i Norge.

(trykk på logoen over for å lese mer om Kirkens Nødhjelp)

Påmelding til Changemakerkurs
Det er viktig at du fyller ut alle de mørke feltene og deretter trykker "neste". Da må du se igjennom at oplysningene er riktige før du trykker "send". Når du får en bekreftelse på påmelding, betyr det at påmeldingen var vellykket
Fyll ut feltene med informasjon om deg selv. De mørke feltene må fylles ut.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
f.dato: (dd.mm.åååå)
Adresse:
Postnr:
Poststed:
Mobil:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
Her kan du skrive hvis du har eventuelle matallergier eller noe annet vi må ta hensyn til
Velg gruppen som passer for deg.

14. desember 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Kristiansund menighet Powered by Agrando