Babysang - Vår 2019

For alle barn mellom 0 og 1 år. Torsdager kl. 11.00-13.00

Babysang er et tilbud for alle barn mellom 0 og 1 år.

Det er utrolig verdifullt for alle barn å treffe andre barn, oppleve sang og musikk og nyte mammas o pappas fulle oppmerksomhet.

Sang, lyd, rytme og kroppskontakt er viktig for barnet ditt. Babysang stimulerer barnets språklige, musikalske og motoriske utvikling.

Hovedfokus er kontakten mellom deg og ditt barn. Samtidig for barnet oppleve sosialt fellesskap med andre barn. Like viktig er det sosiale fellesskapet de voksne imellom.

Vi synger med den stemmen vi har. Husk at nettopp din stemme er den viktigste, vakreste og tryggeste for ditt barn.

Vi starter 17. januar og møtes hver torsdag kl. 11.00-13.00 i kirkekjelleren.
Kom og prøv!
Om dere vil fortsette koster det 500.- pr. år (dekker mat og materiell for hele kurset).

Påmelding på vår facebook gruppe eller via e-post til:
andres.sorbera@kristiansund.kommune.no -

Hjertelig velkommen!
Mvh, Andrés Sorbera - Trosopplærer

Del denne artikkel på e-post
15. februar 2019 | Logg inn | Copyright 2019 Kristiansund menighet Powered by Agrando