Barnetrall - Vår 2019

Har du barn mellom 1 og 4 år? Dette kan du ikke gå glipp av!

Barnetrall er et tilbud for alle barn mellom 1 og 4 år. Er først og fremst en hyggelig samling der du kan lære barnesanger, rim og regler. Mange kjente, men sikkert også noen nye sanger. Du vil bli minnet på gamle sanger og regler du hadde glemt. Den er også et fint sted å treffe andre foreldre og barn.

Gleden over sang og musikk er der fra vi er født, og den gleden vil vi utvikle videre. Gjennom sang og musikk ønsker vi å legge til rette for nære opplevelser og kommunikasjon mellom foreldre og barn som ikke er avhengig av et verbalt språk.

Musikkaktivitet stimulerer også til motorisk og språklig utvikling hos barna. Vi håper også at aktiviteten inspirerer til å ta i bruk sang og musikk hjemme med hele familien.

Vi starter 15. januar og møtes hver tirsdag kl. 17.30-19.00 i kirkekjelleren.
Kom og prøv!
Om dere vil fortsette koster det 500.- pr. år pr. familie (dekker mat og materiell).

Påmelding på vår Facebook gruppe eller via e-post til
andres.sorbera@kristiansund.kommune.no -

Hjertelig velkommen!
Mvh, Andrés Sorbera - Trosopplærer