SOMMERLEIR

15.-17. august på Endreset besøksgård

Onsdag til fredag 15.-17.august ønsker menighetene i Kristiansund velkommen til Felles sommerleir. Vi inviterer alle barn som er ferdige med 5. klasse og oppover til de som begynner i 8. klasse. Leiren starter hver dag kl. 08.30 og slutter kl. 15.00, så barna sover hjemme.

Hvem får denne invitasjonen?

Denne invitasjonen sendes til 5.-7. klassinger som er medlemmer eller tilhørende i Den norske kirke. Barnet ditt er tilhørende hvis minst en foresatt er medlem av Den norske kirke. Har du spørsmål om dette ber vi deg ta kontakt.

Veibeskrivelse og transport

Leiren holdes på Endreset besøksgård (Møstveien 33, 6523 Frei). Ved ankomst med kollektivtransport skal Bussen 812 benyttes: går kl. 07:50 fra Kristiansund trafikkterminal og stopper på Endreset gård kl. 08:36. Ved avgang skal Bussen 811 benyttes: går kl. 15:07 fra Endreset og stopper på Kristiansund trafikkterminal kl. 15:35.

Kontakt

Har du spørsmål, vennligst ta kontakt med Leif Ole Husfest i Frei menighet. E-post: frei.menighet@kristiansund.kommune.no – Mobil 40860721

PÅMELDING OG PRIS

Prisen er 350.- for hele leiren (3 dager) – dette inkluderer en enkel frokost og lunsj.
Mer informasjon ved påmelding.

Har barnet behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi trenger å vite om, gi oss beskjed om dette. Så kan vi sammen legge til rette for at leiren blir en flott opplevelse. Dersom du/dere ønsker å ha en samtale i forkant av leiren, gi beskjed om det.

Vi gleder oss til å se barnet ditt!

Med vennlig hilsen,

Andres Sorbéra, Astrid Fiske og Leif Ole Husfest

Trosopplærer i Kristiansund, Nordlandet og Frei menigheter

19. august 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Kristiansund kirkelige fellesråd Powered by Agrando